Un nou început în online

      Niciun comentariu la Un nou început în online

Iată că m-am decis să urmez trendul online-ului și să scriu aici despre lucrurile de care sunt pasionat. Adică dezvoltarea personală, diverse recomandări și ce gânduri îmi mai trec prin cap.

O să fiu scurt și dacă doriți o completare la articol cu siguranță o veți găsi în rubrica despre mine unde voi încerca să vă țin la curent cu eventualele schimbări care apar în viața mea. Nu ne vom auzi și pe rețelele sociale deoarece prefer să le păstrez pentru viața mea personală și familia mea pe acelea. Blogul fiind singurul loc public de pe internet unde doresc să păstrez comunicarea cu persoanele care mă citesc. Sper să nu vă fie cu supărare și voi răspunde negreșit aici la orice comentariu care va apărea și va conține un limbaj decent.

început în online

Acum că am luat și prima cafea împreună aștept să văd ce părere aveți despre articolele care urmează să fie publicate pe blog în săptămânile viitoare. Eu știu deja cam care este planul și spun că fiecare are farmecul lui și se adresează anumitor persoane. Așa că dacă nu găsești ce dorești din primul articol să te mai întorci pentru că planul e foarte cuprinzător în ceea ce privește ideile pe care vreau să le împart.

Înainte de plecare te las și cu un citat motivațional care îmi place foarte mult – Obişnuiam să lenevesc în pat şi să mă întreb: Voi fi o vedetă TV? Sau voi ţine discursuri motivaţionale? N-a fost o viziune. Dar cum se întâmplă de obicei, am îngropat asta, gândind: Da, sigur. – Jennifer Lawrence

O zi frumoasă îți doresc și abia aștept să ne citim în viitor pe blog și în comentarii!

Share?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *