Trei filme de vazut weekendul acesta

Mama, ce zi – Mother`s Day

Mi-a placut foarte mult povestea filmului, din poster ma gandeam ca o sa ma cam plictisesc, dar se pare ca n-a fost asa. Scenariul a fost scris in asa fel incat sa imbine comedia cu o lectie de viata foarte importanta, aceea ca familia va ramane alaturi de tine orice s-ar intampla. Pe langa asta, personajele isi joaca foarte bine rolurile si intri alaturi de ele intr-o lume in care nimic nu e ceea ce pare si  surprizele pot aparea de oriunde.

Intr-o lume in care presiunea sociala influenteaza atat de mult propriile decizii, filmul aduce o noua perspectiva asupra notiunii de familie si  incearca sa accentueze faptul ca nu religia sau apartenenta demografica stau la baza unei familii unite.

Vecini de cosmar 2 – Bad Neighbors 2

Filmul continua povestea din 2014 si de aceasta data ii avem in rol principal pe Mac si Kelly care urmeaza sa fie parinti pentru a doua oara si decid sa isi schimbe casa. Norocul face ca langa ei sa apara o fratie de fete condusa de Teddy. Ideea fratiei a pornit de la faptul ca toate petrecerile erau foarte naspa si fetele aveau nevoie de un loc in care sa petreaca asa cum le place lor. Pentru ca regulile din campus erau foarte aiurea, singurele petreceri la care puteau merge erau cele organizate de fratiile pentru baieti. Astfel, decid sa isi infiinteze o fratie care poate da petreceri. Ce s-a intamplat dupa si cum i-a afectat acest lucru pe Mac si Kelly veti vedea la cinema.

The Revenant

Pentru acest film, Leonardo DiCaprio a facut eforturi mari, dar ramane de vazut daca merita un premiu sau nu. Daca ar fi sa judec dupa modul in care a jucat raspunsul este un da hotarat, dar scenariul lasa de dorit.

Pentru un moment incepusem sa cred ca vad povestea unei pisici cu chip de om care isi foloseste toate cele 9 vieti pentru film. Povestea nu este deloc realista si de cate ori a cazut de pe stanci si prim padure in zapada creed ca nici 9 vieti nu-l mai salvau.

The Boss – Sefa

Imi plac foarte mult filmele dupa care plec de la cinema cu un vibe pozitiv si impresia aia ca pot face orice fara ca nimeni sa ma opreasca. Povestea poate parea un cliseu, dar consider ca avem nevoie de filme de genul care sa ne reaminteasca faptul ca oricine poate realiza tot ce vrea in viata daca isi doreste si munceste suficient in vederea indeplinirii acelui lucru.

Share?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *