Sporturi pentru un corp mai sănătos

      Niciun comentariu la Sporturi pentru un corp mai sănătos

Vrei să îți pregătești din timp corpul pentru vară și nu știi ce sporturi să practici? Am scris mai jos o listă cu sporturi pe care le-am încercat și consider că te pot ajuta să ajungi la forma fizică pe care ți-o dorești.

Înotul este sportul clasic la care ne gândim când vine vara. Nu numai că este răcoritor, dar reduce nivelul de stres și modelează frumos mușchii deoarece te ajută să slăbești rapid și uniform, lucrând abdomenul, picioarele și brațele.

După ce te-ai simțit că o sirenă în valurile marii, poți să îți chemi gașcă la un meci de volei sau fotbal pe plajă. E distractiv și competitiv, așa că o să și uiți că faci efort. Grăsimile se duc rapid în timp ce tu servești și pasezi mingea, toxinele sunt eliminate prin transpirație, iar tu te simți foarte bine, deoarece altfel de sporturi cresc nivelul de hormoni ai fericirii.

Jogging-ul este o altă soluție revigorantă. Un mod minunat de a începe dimineața este cu jogging pe plajă, înainte de răsăritul soarelui. Aerul răcoros din zori și alergarea te vor energiza pentru toată ziua și îți vor crește speranța de viață. Jogging-ul ajută inima, circulația sângelui, oxigenează creierul și în cele din urmă, arde eficient caloriile!

Tenisul este un sport minunat, care te ajută să îți îmbunătățești coordonarea corpului și atenția distributivă. Ce să mai spunem despre minunatele costume, care te vor face să te simți că Maria Sharapova sau Roger Federer. Bineînțeles, pentru a ajunge la forma lor fizică, trebuie să joci de mai multe ori și să te dedici jocului.

Un alt sport foarte interesant este echitația. Este benefic în primul rând pentru sănătate, ajutând coloana și postura, dar creează și o legătură frumoasă între om și cai, care se pot dovedi prieteni simpatici. Așadar, poți încerca ceva deosebit că echitația și să capeți o ținută dreapta și elegantă.

Capoeira este un sport exotic pe care îl recomand din s uflet, o formă de dans combinată cu luptă, care a apărut în Brazilia. Acesta se practică deseori pe plajă însoțit de o muzică ritmată. Îți dezvoltă flexibilitatea, formează musculatura armonioasă și arde caloriile. Ce să îți dorești mai mult?

Share?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *