Bexon
Advertorial

Solutii modere si de calitate, de la Bexon (P)

Daca ar fi sa ne apucam sa numim toate afacerile in care am putea utiliza lazi, vitrine frigorifice si congelatoare am ajunge sa facem o lista foarte lunga si plictisitoare asa ca o sa ne rezumam la cele mai importante: alimentar, medical, catering, desi ultima mentiune ar fi oarecum tot parte din cea alimentare. Exista insa si in acest caz multe ramuri si ramurele pe care putini le cunosc in totalitate.

Un lucru este clar insa. Este nevoie de aparate care sa mentina o temperatura suficienta astfel incat ceea ce este depozitat in ele sa ramana intr-o stare buna. Aceste aparate au o istorie destul de indelungata, de aproape 100 de ani, inca de la descoprirea freonului, elementul de baza in procesul de racire de  care sunt capabile frigiderele si lazile frigorifice. Insa, de la aparitia primelor si pana in prezent, aspectul, eficienta si functionalitatea lor s-a schimbat radical.

Cei de la Bexon le ofera clientilor lor cele mai bune solutii in ceea ce priveste aparatele de racire, destinate in special utilizarii in scop industrial, de la mici magazine pana la centre industriale sau fabrici si uzine. Asa cum am spus, sunt multe locurile in care macar un astfel de obiect este util sau chiar necesar.

Comparativ cu produsele care sunt umflate cu fel de fel de coloranti, indulcitori si E-uri, care rezista pe rafturile magazinelor zile bune, produsele naturale au termene de valabilitate mult mai mici. Mai ales lasate in aer liber, in prea multa caldura sau prea multa racoare, isi pierd si mai repede proprietatile., gustul, culoarea, prospetimea. Asa ca este esentiala utilizarea unui mijloc prin care acestea sa fie mentinute la o temperatura constanta.

Intr-un supermarket de exemplu, gasim de toate de la frigidere si lazi frigorifice pana la vitrine frigorifice, perfecte pentru fructe, legume, produse de origine animala sau dulciuri. Pe site-ul Bexon avem la dispozitie diverse modele de astfel de vitrine, atat cele care permit autoservirea de catre clienti cat si cele pentru care este nevoie de personal care sa preia comenzile.

Functionalitatea si usurinta de utilizare sunt si ele importante iar cei de la Bexon stiu asta. Asa ca toate produsele lor sunt realizate astfel incat sa ofere acces usor la diversele compartimente pe care le pot avea, curatare si intretinere usoare. De asemenea, produsele moderne sunt dotate cu diversi senzori de temperatura si presiune, au ecrane electronice prin care pot fi setate temperaturile dorite, timpul de racire si de stand-by precum si multe alte optiuni utile.

Astfel, solutiile de racire oferite de Bexon sunt utile indiferent de tipul afaceri la care am face referire, fiind de cea mai buna calitate, rezistente si usor de utilizat si in acelasi timp, au un pret accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *