Cel mai bun producator cutii izoterme plus multe alte solutii de ambalare din plastic returnabil! (P)

Indiferent de tara, industria reprezinta un capitol extrem de important si absolut necesar pentru bunul mers al economiei. Cu alte cuvinte, industria este esentiala in dezvoltarea unei tari, influentand in mod direct nivelul de trai din punct de vedere economic, fiind de asemenea si o buna modalitate prin care se ofera forta de munca pe piata, astfel incat rata somerilor sa fie cat mai mica posibil.

In acest fel, industria creeaza noi conditii de trai si duce la cresterea nivelului de piata pentru populatie. Cu cat aceasta este mai infloritoare in diferite domenii de activitate, cu atat ne putem bucura mai mult de produse diverse, la un pret mai bun.

cutii izoterme

Cresterea economica si a traiului sunt strans legate de prezenta unei industrii imbogatite. Asta deoarece prin crearea de noi industrii exista oportunitatea de a reduce importurile si ne putem axa spre oferirea populatiei de produse fabricate in Romania, la standarde inalte, corect evaluate si de calitate. Daca e sa ne raportam la industria alimentara, dezvoltarea industriei in acest sens ne poate ajuta sa obtinem un trai mai echilibrat si, in consecinta, sa dobandim o alimentatie mult mai sanatoasa.

Pentru ca aceste lucruri sa fie posibile, este nevoie de servicii de cea mai buna calitate din toate punctele de vedere.

Un bun exemplu de companie de succes si care nu se da in laturi de la nimic, este Schoeller Allibert, companie care reprezinta raspunsul perfect pentru aceia dintre dumneavoastra care sunt in cautarea celor mai bune solutii pentru ambalare din plastic returanbil dar si soltutii de transport si depozitare marfa, solutii ideale ce sunt necesare inca de la iesirea din fabrica pana la asezarea produselor pe raft.

Discutam despre o companie care are peste 50 de ani de activitate, fiind compania lider in acest moment pe piata europeana, dar care dispune de un numar impresionant de sedii in toata lumea, in tari precum: Austria, Belgia, Chile, China, Republica Ceha, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, India, Italia, Letonia, Mexic, Olanda, Norvegia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Statele Unite.

In plus, este de mentionat si faptul ca aceasta companie are un bogat portofoliu, fiind compusa din cele mai importante brand-uri din industrie preucm: Schoeller, Wavin, Prestorp, Arca, Linpac, Allibert, Stucki, Paxton si asa mai departe.

De asemenea, gama de produse pe care o puteti gasi accesand site-ul schoellerallibert.com, este una completa si foarte variata, peste 1000 de produse disponibile, toate acestea fiind de cea mai buna calitate, realizate din materiale solide si durabile, totul pentru ca clientii sa beneficieze de cele mai bune produse dar si la cel mai bun raport pret/calitate.

Acestea se impart in doua categorii principale:

1.CONTAINERE PENTRU INCARCATURI GRELE

 • CONTAINERE MARI PLIABILE (FLC)
 • RIGID PALLET CONTAINERS (RPC)
 • PALETI DIN PLASTIC
 • CONTAINERE IBC PLIABILE, PENTRU MANIPULAREA LICHIDELOR
 • ROTOMOLDING

2.CONTAINERE PENTRU MANIPULARE MANUALA

 • CUTII PLASTIC | NAVETA PLIABILA | LAZI PLASTIC
 • CONTAINERE STIVUIBILE
 • STACK/ NEST CONTAINERS
 • CARUCIOARE
 • NAVETE PENTRU BAUTURI
 • GALETI PENTRU PRODUSE PERICULOASE

Personal ma ocup cu o afacere in domeniul alimentar si utilizez de ceva vreme produsele si serviciile Schoeller Allibert in tot ceea ce tine de depozitarea si transportul marfurilor catre magazinele cu care colaborez.

De aceasta compania, Schoeller Allibert, am dat complet intamplator in timp ce cautam un producator cutii izoterme, palti din plastc, navete si lazi din plastic si asa mai departe, astfel incat sa pot sa-mi manipulez la randul meu produsele in cel mai eficient mod posibil.

De cand utilizez serviciile si produsele Schoeller Allibert, toate operatiunile care tin de depozitare, manipulare si transport marfa, se realizeaza mult mai simplu si mai rapid. De asemenea, datorita acestui aspect, am reusit sa ajung si la un volum mult mai mare de marfa distribuita, ceea ce usor, usor, a dus inclusiv la cresterea profiturilor, totul pentru ca am inceput sa utilizez solutiile eficiente de ambalare din plastic returnabil oferite de catre cei de la Schoeller Allibert.

Dupa o perioada destul de indelungata de cand sunt utilizatorul acestor solutii, ma declar mai mult decat multumit, achizitionat treptat, pe masura ce afacerea mea se dezvolta, din ce in ce mai multe cutii, ladite, paleti, containere si asa mai departe, pentru depozitul meu.

Toate aceste solutii sunt extrem de eficiente din toate punctele de vedere, sunt foarte practice si usor de manevrat ceea ce ajuta foarte mult la ordinea din depozit iar totul parca merge mult mai repede.

Depozitarea si transportarea marfurilor este extrem de importanta pentru orice firma sau companie, mai ales daca este vorba despre punctul de vedere al sigurantei produselor, astfel incat aceastea sa poata ajunge la clienti in deplina siguranta.

Ei bine, cei de la Schoeller Allibert sunt prezenti la datorie pentru dumneavoastra, oferindu-va cele mai bune astfel de solutii. Astfel, optand pentru produsele si serviciile celor de la Schoeller Allibert, organizarea marfurilor din depozite pentru a fi livrate ulterior se va face mult mai simplu si mai rapid.

Recomand cu toata increderea echipa Schoeller Allibert datorita solutiilor de ambalare din plastic pentru ca sunt de cea mai buna calitate si in plus sunt returanbile, ceea ce inseamna si o oarecare economie care este binevenita bugetului firmei.

Astfel, pentru mai multe detalii sunteti invitati sa accesati site-ul acestora, mai concret sa vizualizati produsele iar mai apoi categoria “Contact” unde va sunt puse la dispozitie toate datele necesare de contact, atat adresa, cat si numerele de telefon, adresa de mail si un mic chestionar pe care il puteti completa online cu mesajul pe care doriti sa il trimiteti.

Share?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *