Păreri despre A Star is Born

      Niciun comentariu la Păreri despre A Star is Born

Este genul de film care cu siguranță va lua câteva oscaruri. Are o poveste captivantă, personaje foarte bine conturate și arată o parte din viața artiștilor și ce se întâmplă cu ei după ce cortina spectacolului este trasă. Este vorba de viața aia pe care n-o vezi în Insta Story sau prin reviste, acele lucruri imperfecte și frustrările interioare care îl fac pe artist ceea ce este.

Povestea filmului se învârte în jurul relației dinte Ally (Lady Gaga) și Jackson Maine (Bradley). Jackon și Ally se îndrăgostesc într-o seară când se întâlnesc întâmplător în timpul unui concert dintr-un bar. De atunci totul o ia razna în viețile lor și pe măsură ce Ally devine din ce în ce mai cunoscută relația lor o ia razna și pare că nu mai există șanse de remediere.

Păreri despre A Star is Born

În opinia mea este un film foarte bine construit și cred că oricine este interesat de industria muzicală ar trebui să-l vadă.

De asemenea, recomandarea nu se oprește aici pentru că pe lângă adevăruri din industria muzicală avem parte de o poveste de dragoste care este frumoasă pe alocuri, dar aduce și câteva momente dure și triste spre final. Dar ca să nu dau spoilere vă las pe voi să descoperiți despre ce vorbesc.

Share?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *