Părerea mea despre Black Friday 2019

      Niciun comentariu la Părerea mea despre Black Friday 2019

A venit și Black Friday 2019, iar părerile de pe internet sunt foarte împărțite cu privire la reducerile practicate de magazine și mulți se întreabă dacă acestea sunt reale sau nu. Așa că vă spun și părerea mea în rândurile ce urmează.

Față de anii trecuți mie mi s-a părut că reducerile de anul acesta au fost mult mai slabe și chiar dacă am urmărit câteva produse nu am găsit nimic pe placul meu așa că banii au rămas pe card.

Părerea mea despre Black Friday 2019

Ce am urmărit?

  • Am zis că e timpul să-mi cumpăr un telefon mobil și urmăream niște reduceri mai mari față de restul anului și n-am fost convins.
  • La unul dintre magazine a fost și o mașină de spălat care chiar părea interesantă, dar până să intru eu pe site era deja ieșită din stoc și pot spune că n-am avut noroc.
  • Reducerea la boabe de cafea și Starbucks nu m-a convins deoarece nu sunt consumator înrăit.
  • Am vrut să iau și niște căști că na, pasiunea asta cu muzica mă face să cumpăr și multe perechi de căști și device-uri.
  • Am vrut și o cameră foto pentru vacanțe, dar cu tot cu reduceri, prețurile mi se par destul de mari pentru ce vreau eu (că performanță și preț mic nu prea găsești), dar mai aștept.
  • În schimb, am văzut reduceri foarte bune la laptopuri și chiar mi-aș fi cumpărat unul dacă nu aș fi făcut-o deja săptămânile trecute. Partea bună este că cel pe care l-am luat eu nu a intrat la reduceri.

Sper ca voi să fi avut mult mai mult noroc decât mine în ceea ce privește reducerile de anul acesta la produsele urmărite și să fi găsit ceea ce voiați. Iar dacă nu a fost să fie anul acestea, nu uitați că reducerile vor continua cel mai probabil și de sărbători, iar anul viitor avem o nouă campanie de Black Friday și cu siguranță alte produse vor fi la reducere atunci.

Concluzionând, Black Friday 2019 a fost, dar pe mine nu m-a convins așa de mult și nu m-a făcut să cheltuiesc banii pe care îi alocasem pentru acest eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *