prelungirea sperantei de viata
Advertorial

OVB Romania asigurari de sanatate ajuta la prelungirea sperantei de viata (P)

Este atat de bine cand omul este sanatos si nu il doare nimic cand se trezeste dimineata! Din pacate, omul nu stie sa pretuiasca normalitatea si ajunge sa se plictiseasca de ea. Am auzit de multe ori oameni sanatosi, plangandu-se ca nu se intampla nimic semnificativ in vietile lor. Cand esti sanatos, poti calatori fara grija cu mijloacele de transport in comun, nu ai grija tratamentului si mai ales te duci la serviciu.

prelungirea sperantei de viata

Ai pofta de mancare si de viata, ai ochi pentru frumusete, poti lucra si obtine venituri din care sa traiesti decent. Oamenii sanatosi sunt si frumosi, fiindca nu sunt palizi si nu se stramba de durere. Spre deosebire de cei foarte bolnavi, carora nu le mai pasa de nimic, persoanele sanatoase se aranjeaza si se bucura de fiecare moment al vietii.

OVB Romania asigurari de sanatate reprezinta o modalitate sigura de securizare a sanatatii si de prelungire a vietii.

O polita de asigurare de sanatate intermediata de OVB Romania inseamna tratarea asiguratilor care se imbolnavesc in cele mai bune clinici private de cei mai buni specialisti ai momentului.

Sigur nu criticam spitalele de stat, ci atragem atentia ca unui medic ii revin prea multi pacienti in acest sistem, ca aparatura este depasita si ca se sta la coada saptamani sau luni pentru o investigatie.

De multe ori intre viata si moartea unui om sunt cateva ore sau zile. Cand discutam de saptamani, vorbim deja despre o condamnare la moarte. In spitalele de stat am vazut cate doi pacienti in pat, conditii deplorabile, in timp ce in clinicile private foarte bune nu sunt mai mult de doi bolnavi in rezerva si acestia au si grup sanitar lipit de camera lor.

Stiu ca lucrurile stau asa de la o doctorita care lucreaza la un spital de stat, dar a ales sa nasca intr-o clinica privata.

-Mi s-a parut extraordinar faptul ca am stat in rezerva cu cea mica si ca am avut o baie la dispozitie, fiindca am nascut prin cezariana si nu mi-ar fi convenit sa merg pe hol si sa stau la coada sa ma spal sau sa ma schimb!

Apoi mi-a relatat cu lux de amanunte cum a fost primita, cum s-a ocupat personalul de ea, cat de curat este peste tot.

Cand te internezi in spital, esti vulnerabil si nu poti lupta impotriva microbilor, tocmai de aceea este important sa ti se acorde ingrijire intr-o clinica perfect curata.

Sigur ca ai inteles cum asigurarea de sanatate iti prelungeste viata. Ce ar mai fi de adaugat? Faptul ca asiguratului care isi pierde capacitatea de munca i se asigura subzistenta pana cand redevine apt sa munceasca.

Da, orice asigurat aflat in imposibilitatea de a obtine un venit, primeste o suma lunara pentru medicamente si pentru alimentele de baza, sa nu fie o povara pentru familie!

Avandu-se in vedere toate acestea parca iti vine sa convingi orice persoana draga si apropiata sa isi faca o asigurare de sanatate.

OVB Romania prezinta nenumarate garantii ca mediaza cele mai eficiente asigurari de orice tip si ca va ajuta sa si economisiti in acest mod, fiindca in cazul in care nu va imbolnaviti, la sfarsitul perioadei contactuale luati de 2-3 ori mai multi bani decat ati depus. Banii vostri sunt investiti in cele mai profitabile afaceri si capitalizati.

Care sunt garantiile ca OVB inseamna asigurari de top de care sunt multumiti 100% toti asiguratii?

  1. Istoricul firmei. La nivel international, OVB isi desfasoara activitatea cu succes de 50 de ani, in timp ce in tara noastra de 17 ani. O firma neserioasa dispare intr-un an, cel mult doi, fie din cauza lipsei de clienti, fie din cauza serviciilor de slaba calitate pe care le ofera.
  2. Numarul mare de clienti multumiti. Milioane de clienti au fost fidelizati prin calitatea de top a asigurarilor si seriozitatea asiguratorilor, prin modul in care expertii financiari consiliaza gratuit si eficient pe cei care au nevoie si prin varietatea tipurilor de asigurari. In prezent, nu exista un mediator de asigurari cel putin la fel de bun in tara si in lume ca OVB.
  3. Cei 100 de parteneri puternici si onesti pe care ii are in intreaga lume. Asa se explica faptul ca in intreaga lume numarul clientilor multumiti este de ordinul milioanelor.

Acum este timpul potrivit sa iti faci timp, sa soliciti consiliere si sa iti faci o asigurare de sanatate care iti va prelungi viata si iti va aduce numai si numai avantaje.

Nu trebuie sa pleci de acasa pentru asta, ci este suficient sa intri pe site-ul OVB si sa soliciti consiliere, iar expertul iti va arata pas cu pas ce ai de facut.

Despre OVB scriu la superlative ziarele, oamenii care s-au bucurat de asigurarile mediate de aceasta firma si bloggerii. Toata lumea apreciaza activitatea si apreciaza implicarea expertilor alaturi de clientii lor.

Nu uita ca viata, sanatatea, familia si locuinta sunt cele mai importante lucruri care conteaza pentru un om!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *