Ne vedem in 2021 – Untold, Neversea, Summerwell, Electric Castle

Stirea care a facut inconjurul internetului astazi este ca cele mai indragite festivaluri ale verii nu vor mai avea loc in 2020. Untold, Neversea, Electric Castle si Summerwell au fost mutate deja in 2021 si organizatorii deja s-au pus pe treaba pentru a organiza editia de peste un an jumate.

Ce se intampla cu biletele?

Cea mai simpla varianta este cea de a le folosi la editia din 2021, lucru care deja este posibil pentru Untold si Neversea prin oferirea posibilitatii de a transforma biletul intr-un voucher.

In legatura cu celelalte festivaluri, organizatorii vor publica informatii oficiale pe paginile festivalurilor asa ca stati cu ochii pe ei. In general, in aceasta situatie, ori folosesti biletul in conditiile impuse de organizator la editiile urmatoare, ori primesti banii inapoi.

Cu toate ca ne doream o vara plina de muzica acest lucru s-a intamplat si este de datoria noastra acum sa sustinem industria pentru anii ce urmeaza.

Cel mai rau imi pare de Summerwell care avea anul acesta editia aniversara cu numarul 10. Dar hei, putem sarbatori la fel de bine si la anul, poate chiar cu mai mult chef de distractie.

Share?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *