Idei de cadouri pentru iubitul sau soțul tău

Articolul de anul trecut cu idei de cadouri gadget pentru bărbați a prins foarte bine și m-am gândit să public și niște idei de cadouri specifice pentru persoana iubită din viața ta.

Cărţi. Dacă adoră să citească, cu o carte pe care o doreşte de multă vreme sau un nou volum ai dat lovitura şi, cu siguranţă, va fi un cadou elegant pentru soţul tău.
Produse de îngrijire. De la spume pentru bărbierit la creme şi parfumuri, ai mai multe opţiuni de unde poţi alege. Nu este costisitor şi, mai ales, dai dovadă celui de lângă tine că îi respecţi nevoia de a se îngriji şi că este un fapt necesar.

Seturi accesorii. Sunt seturi drăguţe, uşor de găsit, care diferă în funcţie de buget şi de preferinţe. Ele mai pot fi completate de breloc, touch pen, port stilou din piele, suport cărţi de vizită, laser, laser pointer cu pix sau o brichetă. Nu costă mult şi nici nu vei da greş dacă vrei să alegi un cadou elegant pentru soţul tău.

Bilet la film/teatru/concert/operă. Dacă ai rămas în pană de idei sau nu mai ai timpul necesar pentru procurarea unui cadou, atunci cea mai bună variantă este să cumperi bilete pentru voi doi la un concert de operă, la un film mult aşteptat de toată lumea şi care să placă amândurora sau la o piesă de teatru care are loc în premieră.

Relaxare. Dă semne de oboseală şi uneori vine acasă de la serviciu nervos şi stresat? Ei bine, o zi sau mai multe de relaxare este ceea ce sigur îşi doreşte, mai mult decât orice altceva. Spa-ul oferă servicii din cele mai relaxante şi ajutătoare.

O întâlnire cu o personalitate pentru care are o admiraţie aparte. Dacă ştii că acea persoană este în oraşul vostru şi dacă poţi face posibilă o întâlnire, atunci nu mai sta pe gânduri şi fă posibil acest lucru!

Cină romantică în oraş sau acasă. Un alt cadou elegant pentru soţul tău este o cină romantică în oraş. Îţi pregăteşti din timp o rochie elegantă şi sexi în acelaşi timp, alegi restaurantul în care preferaţi să mergeţi sau unul care tocmai s-a deschis şi care a ajuns să fie cunoscut într-un timp destul de scurt, datorită mâncării delicioase şi a atmosferei plină de stil. Dacă stai rău cu partea financiară sau poate nu, poți găti măncare acasă, să pregăteşti masa cu flori, lumânări şi pe fundal o muzică liniştitoare.

Vacanţă într-un loc elegant. Poţi alege ca destinaţie străinătatea, ca Paris sau Viena sau în ţară la noi, oraşe ca Braşov sau Cluj, la fel de elegante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *