Fata din tren | The Girl on the Train

Fata din tren este un film care a reusit sa ma ameteasca mai mult de o ora pentru ca pur si simplu eram atat de derutat incat nu mai reuseam sa urmaresc filmul actiunii si ajunsesem sa nu mai inteleg nimic dupa primele 15 minute, apoi totul pare sa capete sens si trebuie sa fii foarte atent ca sa pui totul cap la cap. Ceea ce o sa spun in continuare nu e spoiler, dar te va ajuta sa pleci cu o idee pentru a intelege mai bine filmul.

Fata din tren

In scenele de la inceput apar 3 femei, Rachel (Emily Blunt) care se impaca putin prea bine cu bautura si inca are o obsesie pentru fostul ei sot, Anna (Rebecca Ferguson) care este noua sotie a sotului lui RachelTom si Megan, bona pe care Anna si Tom o angajeaza pentru a avea grija de fetita lor.

Problemele dintre Rachel si Tom au inceput in momentul in care acestia si-au dorit un copil, dar din cauza problemelor pe care Rachel le avea, acest lucru era imposibil. Astfel relatia lor a luat o intorsatura nefericita si Tom a ajuns sa o insele pe Rachel cu Anna.

Destul cu prezentarea personajelor, stiu ca esti aici ca sa vezi cum m-a facut filmul sa ma simt si daca merita sa-l vezi si tu. Ei bine, raspunsul pentru ultima intrebare este un Da categoric pentru ca aceasta productie s-a dovedit a fi un veritabil film psihologic si se va juca cu mintea timp de 112 de minute. Chiar sunt curios daca iti vei da seama cine este criminalul inainte ca filmul sa se termine. Spun asta pentru ca eu mi-am dat seama la un moment dat, dar apoi am realizat ca erau mult mai multe indicii pe parcursul filmului si as fi putut sa intuiesc asta mai devreme, mai ales in prima parte a acestuia.

Daca ar fi sa compar, ca experienta psihologica, Fata din tren este un fel de Escape Room din care stii cu siguranta ca vei scapa, dar poti stabili un record si sa descoperi singur criminalul si sa speri ca alegerea pe care ai facut-o este cea corecta.

Actiunea respecta povestea din carte si, cu exceptia unor detalii nesemificative, totul se intampla exact asa cum trebuie.

Share?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *