Eddie Vulturul – ce face pasiunea din om

Este un film despre care n-am cum sa zic prea multe cuvinte pentru ca e foarte bun. Are de toate, de la momente amuzante la adevarate lectii de viata de care multi dintre noi ar trebui sa tina cont. Actorii joaca perfect si actiunea se petrece in asa mod incat nu poti sa-ti iei ochii de pe ecranul din fata ta.

Ce pot sa iti spun este cu ce ganduri am plecat din sala de cinema. E greu sa crezi ca exista o persoana care a fost lovita-n fata de viata de atatea ori si totusi a reusit sa se ridice de fiecare data (sunt multe chiar daca nu le stim tuturor povestile). La un moment dat ma uitam la film si deja creierul meu procesa intr-un alt fel ceea ce se intampla. Treceam totul prin propriile filtre si ma gandeam ca eu nu am reusit niciodata sa ma dedic atat de mult unui singur lucru. Imi amintesc de cate ori am spus ca ma apuc de sport… dar de fiecare data e de maine si maine nu mai vine niciodata.

Eddie Vulturul

Stai asa si te gandesti ca aproape nimeni nu da 100% din cat poate in ceea ce face. Eu stiu ca n-am dat si imi doresc sa fac asta, vreau sa fiu acolo, sa dau 100% si uneori chiar poate mai mult pentru un lucru in care cred si pe care vreau sa-l fac pentru mine, pentru cineva drag sau pur si simplu pentru ca ma face sa ma simt bine. E genul ala de film care te baga intr-o stare d-aia de gandire din care nu mai iesi pana nu iti dai seama ce vrei.

Eu inca sunt in transa asta provocata de film si deja am incetat sa mai fac promsiuni, dar am un plan si sper ca sa gasesc acel ceva care sa ma faca sa ma tin de el indiferent cat de grele ajung lucrurile sa fie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *