Doua filme de vazut alaturi de copii

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip

Alvin, veverita lider, cunoscut drept cel care-i face pe toti sa intre in bucluc datorita ideilor sale nebunesti (spun datorita ca daca n-ar fi el, n-am mai rade asa la fiecare film cu veveritele) porneste alaturi de celelalte veverite si fiul iubitei tatalui lor intr-o noua aventura. Simon, veverita inteligenta si Theodore, cea naiva si sensibila, alaturi de ceilalti doi pornesc spre Miami ca sa opreasca o logodna. Ce se intampla pe drum si acolo? Distractie mare cu oameni, veverite si multa muzica.

In drumul lor catre Miami cei patru trec prin multe probe si situatii riscante. Daca aventurile ii vor face pe Alvin, Theodore si Simon sa-l considere pe Miles parte din familie ramane de vazut.

Dave (tatal veveritelor) vrea sa aiba parte de o scurta vacanta alaturi de iubita lui Shira. Nu s-au gandit ei ca peste cateva zile se vor trezi cu veveritele la usa hotelului. Nici macar nu e finalul filmului. Povestea mai continua si impreuna cu ea si rasetele oamenilor din sala de cinema.

The Angry Birds Movie

Actiunea incepe pe insula unde pasarile locuiesc in armonie si fericire pana apar niste vizitatori neasteptati. Ei bine, vizitatorii astia sunt primiti cu bine de toti locuitorii insulei, mai putin de Red care era foarte sceptic cu privire la intentiile lor si incerca sa ii avertizeze pe toti ceilalti ca ceva urmeaza sa se intample. Problema este ca Red era marginalizat de catre celelalte pasari si nimeni nu l-a ascultat. Ce s-a intamplat dupa? Va invit la cinema sa vedeti filmul.

Share?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *