Despre mine

Sunt Dănuț Coman și nu, nu sunt fotbalistul. Sunt un personaj în propria lume unde totul e posibil dacă îți dorești destul. Ființă pasionată de dezvoltare personală, adesea cu capul în nori, dar mereu cu picioarele pe pământ. Îmi place să cred că sunt echilibrul de care toți avem nevoie dintre un visător și un gânditor care nu ar pune nimic în mișcare dacă nu are un plan bine pus la punct. În plus, muzica este slăbiciunea mea și blogul se va învârti în jurul acestui subiect, bineînțeles, alături de experiențe personale și articole despre dezvoltare personală.

Pe blog și prin textele mele vei cunoaște latura mea rațională deoarece aici este locul în care postez articole cu scopul de a te ajuta să obți mai ușor ceea ce îți dorești și să încerc să te îndrum spre succes. Cu toate astea, nici un articol nu îți poate schimba radical viața și trebuie să știi că schimbarea vine din tine, astfel, s-ar putea să vezi că nu toate textele de aici ți se potrivesc, dar cu siguranță poți învăța câte puțin din fiecare. Așa că recomandarea mea e citește, citește, citește și ia cu tine doar ce crezi că te va ajuta, iar asta e valabil peste tot, nu doar pe acest blog.

În general scriu cam un articol sau două pe lună fiindcă sunt zile când mă prinde dimineața la tastatură și ajung să șterg totul deoarece nu îmi place cum mi-a ieșit. Bine, în nopțile alea scriu mai mult poezie despre ce se întâmplă în jurul meu, dar într-o zi îmi voi face curaj și veți vedea și pe aici creațiile mele literare.

În ceea ce privește imaginile de pe blog, fiind pasionat de tot ce e frumos am ales să nu folosesc fotografii cu mine, ci le-am luat de pe site-uri gen pixbay și pexels pe care vi le recomand și vouă deoarece au o colecție impresionantă de fotografii frumoase gratuite.

Contact: [email protected]