Darkest Hour – Ziua Decisiva – #devazut

Filmul mi se pare ca a venit foarte bine in contextul politic actual din tara noastra si, desi nu-l putem compara pe Churchill cu vreun actor politic din prezent, cred ca sunt multe care tin de modul in care un politician ar trebui sa se comporte si din care multi ar avea de invatat.

Darkest Hour

Rezumat | Darkest Hour – Ziua Decisiva

Actiunea se petrece la inceputul celui de-al doilea razboi mondial, moment in care Marea Britanie avea de luat o decizie care avea sa schimbe soarta acestuia. Fortele naziste pareau de neoprit, iar omul care trebuia sa ia acea decizie a fost Winston Churchill.

Opinii | Darkest Hour – Ziua Decisiva

Fiind fotograf, n-am cum sa nu incep cu cateva laude directionate spre echipa de filmare care a produs acest film. Sunto gramada de cadre pur si simplu geniale care mi-au captat toata atentia si n-am putut sa-mi iau ochii de la ecranul din sala de cinema. Detaliile arhitecturale sunt foarte bine puse in evidenta si nici cadrele menite sa puna accentul pe o singura persoana sau pe dialogul dintre doua nu se lasa mai prejos.

Imi place ca fimul a reusit sa ma duca in atmosfera aia din lumea politica in care fiecare lupta pentru bucatica lui si se fac jocuri de culise, mai ales atunci cand vine vorba de a alege un prim ministru.

Nu as putea gasi parti proaste in filmul acesta din perspectiva cuiva care l-a vazut pentru poveste si, inca o data, cadrele alea sunt pur si simplu geniale!

Regizor: Joe Wright.
Actori principali: Gary Oldman, Lily James, Kristin Scott Thomas.

Share?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *