Daddy’s Home – Tata in razboi cu tata

Tata in razboi cu tata este un film care prezinta, intr-un mod amuzant, momentele prin care un tata vitreg trece in incercarea lui de a-i face pe copiii sa ii spuna tata. Planul ii este putin mai mult dat peste cap in momentul in care tatal biologic, Dusty apare in scena.

Dusty este genul ala de bad guy care poate avea orice femeie vrea, dar din cauza faptului ca e prea copilaros, reusete sa o indeparteze pe sotia sa si dispare din viata ei. Aici intervine Brad, tatal model care urmeaza toate regulile si face pe placul tuturor. Asadar, intre cei doi tati se naste o rivalitate si fiecare incearca sa atraga atentia copiilor prin orice mijloace.

Filmul reuseste sa te faca sa razi timp de aproximativ 90 de minute si sigur vei iesi din sala de cinema cu un zambet pe fata. Scenele de comedie se intersecteaza cu cele de romantism si vei observa cum este capabila o femeie cu 2 copii sa treaca (pentru un timp sau pentru totdeauna) peste instinctul primar si sa-l aleaga pe the good guy in locul lui Dusty.

Share?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *