Cum sa fii singur si fericit

      Niciun comentariu la Cum sa fii singur si fericit

In opinia mea, filmul nu a fost despre cum sa fii singur si fericit, ci despre viata amoroasa a personajelor. Intr-un oras plin de oameni singuri care isi cauta jumatatea, Alice, Robin, Lucy si Meg trebuie sa invete ce inseamna cu adevarat sa fii singur si cum te poate afecta asta. Fie ca e pe plan personal sau profesional, orice actiune are si un efect. Dar ca sa faca asta, ele trebuie mai intai sa treca prin cateva relatii, fie ele si de o noapte.

Cele patru protagoniste ale filmului (Alice, Robin, Lucy si Meg) sunt puse in tot felul de situatii ciudate si amuzante.

Robin e tipa care n-are nici o treaba cu eticheta pe care ti-o da statutul de single si profita din plin de libertate. Meg reuseste cumva sa se faca sa creada ca e mai misto sa fii single decat intr-o relatie si incearca sa-i indeparteze pe toti barbatii din viata ei. Lucy e putin cam psycho si incearca sa bata sistemul de online dating pentru a-l gasi pe EL.

Si mai e Alice. Scurta intrebare vi s-a intamplat vreodata ca partenerul/a sa se trezeasca din senin ca vrea o pauza? Ei bine, ea se trezeste ca vrea asta si se ateapta ca totul sa fie ok dupa. Oare va fi?

Mi-a placut faptul ca a reusit sa fie o comedie la care am putut rade si trebuie sa recunosc, chiar m-am amuzat la multe scene din film.

Nu am putut sa nu observ faptul ca filmul a accentuat pe toata durata lui ideea ca doar femeile pot fi singure si ca barbatii sunt pusi acolo ca sa ai cu cine face sex dupa a 3-a bere sau a 10-a. Se pare ca fiecare are o limita de sticle sau pahare baute, iar daca doua persoane de sex opus reusesc sa depaseasca acea limita impreuna, se lasa cu sex, mult sex.

N-am inteles niciodata chestia asta cu hai sa luam o pauza ca sa vedem daca ne potrivim. Ceea ce vrea sa spuna de fapt e ca ea sau el vrea sa si-o mai puna cu cativa inainte de a se baga intr-o relatie serioasa. Oare pauzele astea se pot lua mai des intr-o relatie sau e o limita?

Apoi mai e faza asta cu single inseamna alcool, petreceri si sa ajungi de dimineata acasa fara sa-ti amintesti ce s-a intamplat, dar sa speri ca macar ai facut sex.

Consider ca exista mai multe moduri in care poti sa fii singur, unele mai bune, altele mai proaste. Poate ca exista o varsta la care e cool sa bei pana incerci sa faci suc de mere cu iPhone-ul, dar daca ai trecut de dramele adolescentei si inca faci asta, ai o problema. Asa cum am mai spus, filmul este despre viata amoroasa a personajelor, daca puteam sa dau spoiler as fi facut un infografic ca sa va explic cine s-a culcat cu cine.

Inainte de a incheia articolul, vreau sa spun ca exista unele scene foarte bine realizate si redau realistic cum este ca un parinte sa isi creasca singur copilul si sa devina foarte protector din cauza faptului ca nu ar dori ca cineva sa-i inlocuiasca mama biologica.

Share?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *