Cum poti obtine rapid un Certificat ISO 9001 la Cel Mai Mic Pret Posibil (P)

Esti renumit in tara pentru strazile pe care le-ai asfaltat, fiindca faci mereu lucrari de calitate, dar te nemultumeste faptul ca nu ai prins inca “pestele cel mare”, adica nu ai castigat licitatia pentru a face o autostrada. Stii ca daca ai reusi acest lucru, ai avea urmatoarele satisfactii maxime:

1. ai avea sentimentul ca ai facut un lucru maret pentru tara ta si pentru romanii tai.

2. ai asigura de lucru pentru toti angajatii tai si ai avea posibilitatea sa le cresti salariile.

3. ai obtine si tu bani multi si renume care sa iti permita sa faci lucrari similare si in strainatate.

Insa oricat te-ai stradui, dosarul iti este respins si ai ajuns la exasperare.

Obtine rapid un Certificat ISO 9001 la Cel Mai Mic Pret Posibil si vei vedea ca se poate sa iti atingi obiectivele!

Sa nu te gandesti la tergiversari sau la costuri uriase, fiindca daca aceste motive te-au tinut pe loc, ai pierdut enorm!

Daca soliciti certificarea pana pe 14 februarie, 2020 vei achita jumatate de pret. Toate certificarile costa cu 50% mai putin si poti combina doua-trei, dar certificarea iso 9001 reprezinta un standard global de management al calitatii, prin urmare este foarte important, fiind reprezentativ pentru produsele si serviciile pe care le oferi.

Este un certificat de conduita excelenta in relatia cu ceilalti. Ca sa ti se explice tot ce trebuie facut sau sa ti se comunice pretul, cere oferta de pret si consultanta!

In cel mult 20 de minute poti parcurge primele etape care premerg obtinerea certificarii. Iata care sunt acestea:

1. Vizita de informare pe site-ul firmei Certificareiso.ro. Nu te costa nimic, nu trebuie sa calatoresti, ci iti trebuie o conexiune la internet si un dispozitiv. Pagina se incarca usor, prin urmare nu te enervezi si nu astepti minute intregi sa ajungi la sursa certificarilor iso.

2. Citirea informatiilor despre importanta certificarilor si despre fiecare tip in parte de certificate de calitate. Unele dintre ele vizeaza mediul, altele securizarea informatiilor si garantarea sanatatii si securitatii la locul de munca, altele implementarea calitatii in toate sectoarele de activitate. Fiecare certificare aduce o imbunatatire in relatia antreprenorului cu partenerii sai, cu mediul in care isi desfasoara activitatea, cu clientii sai.

3. Intocmirea listei actelor necesare si punerea lor in ordine la dosar.

4. Efectuarea tuturor transformarilor cerute de specialisti ca documentul sa aiba acoperire si in realitate.

Toti acesti pasi sunt parcursi sub asistenta celor mai buni specialisti ai momentului care au in portofoliu firme si companii renumite din tara si din strainatate.

In prezent, certificarea iso 9001 a fost acceptata de 100 de tari care sunt interesate de calitatea produselor si a serviciilor pe care le primesc consumatorii.

Aceasta certificare se potriveste oricarui domeniu de activitate si oricarei firme sau companii, indiferent de marimea acestora.

Prezenta acestui document in tara noastra ne arata ca si noi, romanii, ne-am aliniat in randul statelor dezvoltate ale lumii si ca promovam produsele si serviciile de calitate.

Ce garantii au clientii cand vad aceste certificate afisat intr-un magazin sau  la sediul unui furnizor de servicii?

1. Certificarea iso 9001 arata ca acolo se desfasoara un management al calitatii. Acest lucru demonstreaza ca o programare este respectata, ca tariful unor servicii stabilit in prealabil nu este modificat, decat daca beneficiarul solicita extra servicii care nu sunt incluse in pret.

Cumparatorii produselor au certitudinea ca s-au folosit cele mai bune materii prime in procesul productiv si ca mediul nu este afectat de poluarea excesiva.

2. Atat managerul, cat si salariatii firmei respective impart responsabilitatile. Sa zicem ca ai nevoie de montarea tamplarie PVC. Managerul este de nota 10, asigura transportul produselor la domiciliu, iti da posibilitatea sa alegi avand pe stoc zeci sau sute de modele de usi si de ferestre, dar la fel de responsabili trebuie sa fie si specialistii care asigura montajul la domiciliu. Certificarea 9001 te asigura ca totul va fi de nota 10, incepand de la comunicare si plasarea comenzii si terminand cu montajul si mentenanta sau eventualele reparatii ulterioare.

3. Departamentele comunica si colaboreaza admirabil si toata lumea este pe deplin multumita.

Specialistii care emit acest document actioneaza alaturi de firma care il solicita pentru identificarea zonelor cu probleme din firma si pentru corectarea tuturor disfunctiilor.

Certificarea iso 9001 este accesibila si ca pret si ca modalitate de obtinere, de aceea toata lumea este pe deplin multumita.

Reprezinta un progres intrarea Romaniei in randul tarilor care acorda certificarilor iso importanta cuvenita, fiindca in acest mod toti cumparatorii au garantia ca produsele si serviciile respective sunt de calitate.

Desfasurarea activitatii intr-o firma sau fabrica posesoare a unui astfel de document garanteaza salariatului ca:

-i se vor respecta drepturile

-va fi trata omeneste mereu

-mediul este sanatos din toate punctele de vedere

-informatiile personale pe care le ofera unui anumit department raman conifidentiale

-se va duce cu drag la serviciu.

Share?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *