Ce produse de îngrijire trebuie să folosești ca bărbat – Guest Post

La câteva luni de activitate ale blogului avem și primul guest post din partea unei bune prietene, Anastasia, care ne vorbește despre produsele de ingrijire pe care și-ar dori ca bărbații să le folosească. Așa că fără alte introduceri vă las să citiți ce mi-a trimis.

Gel de față. Da, există așa ceva pentru bărbați, așa că adăugați-l în coșul de cumpărături. Iar dacă sunt din aceia care nu știu despre ce vorbesc, aflați că mă refer la acel produs care vă ajute pielea după bărbierit. Există o gamă destul de variată, așa că aveți de unde alege.

Șampon pentru barbă. Dacă aveți una și vreți să arate cât de cât bine, atunci aveți grijă să o și spălați cu șampon special pentru că există așa ceva. Acesta o lasă moale și ușor de aranjat pentru a nu mai avea probleme legate de firele de păr care sunt în fiecare direcție.

Exfoliant. Chiar și un bărbat are nevoie de astfel de produse. Pe lângă faptul că ajută pielea moartă să părăsească fața, oferă hidratare și ajută și la creșterea corectă a părului.

Gel de duș. Da, există game speciale pentru voi, nu are rost să mai consumați gelul de duș al iubitei. Și da, vorbesc din experiență.

Creme antirid. Șoc și groază, există produse antirid pentru bărbați. Mda, există și nu văd motiv să nu le folosiți, din moment ce noi, femeile, ne dăm peste cap să ne păstrăm frumusețea.

Balsam de buze. Cum sezonul rece de-abia a început, e timpul potrivit să vă uitați în magazine după un balsam de buze pentru bărbați, hidratant. E de ajuns să-l folosiți înainte să ieșiți pe ușă, nu trebuie să umblați cu el după voi. Și sigur veți avea buze mai moi și mai senzuale. Ce, credeați că noi nu ne uităm la asta?

Acestea au fost recomandările primite de la Ana, cu o parte sunt și eu total de acord, dar trebuia să spun că partea cu cremele antirid nu mi se pare așa de necesară unui bărbat. Pentru noi ridurile nu au fost niciodată o problemă și nu le consider problemă nici la femeile din viața mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *