Ce carti sa lecturezi vara aceasta

      Niciun comentariu la Ce carti sa lecturezi vara aceasta

A sosit vara si alaturi de aceasta si dorinta oamenilor de a petrece seri linistite pe balcon sau in gradina, lecturand in racoarea ideala a serii o carte de calitate, care sa ii ajute sa uite de stresul cotidian. Daca simti ca rezonezi cu aceste randuri si iti doresti sa ai parte de o recomandare in plus, iata ce carti merita sa lecturezi vara asta, daca iti doresti ‘’experiente‘’ senzoriale noi. Iata mai multe recomandari de carti pe care le puteti achizitiona online:

Ce carti sa lecturezi vara asta
  1. Viitor cu cap de mort – In culisele puterii. Aceasta carte uimeste cititorul prin revelarea unor realitati nebanuite, incercand totodata sa directioneze atentia si interesul catre domeniile mai putin cunoscute ale vietii cotidiene si civilizatiei.

  2. 12 zile – O initiere secreta in taramul tainic al zeilor. Descrierea sublimei perioade de douasprezece zile din viata autorului constituie chiar subiectul cartii de fata.

  3. Misterul din Egipt – Primul tunel. Autorul aprofundeaza teoria conform careia in lume ar exista 3 tuneluri misterioase care duc la Sala Proiectiilor din interiorul Pamantului – unul in Bucegi, unul in Tibet si altul in Egipt.

  4. Pergamentul secret – Cinci tehnici initiatice tibetane. Seria de fata continua cu al patrulea volum care demonstreaza inca o data ca autorul are inca multi asi privind misiunea obscura a serviciilor secrete ascunsi in maneca.

  5. In interiorul Pamantului – Al doilea tunel. Acum este relevata adevarata semnificatie a ceea ce inseamna interiorul Pamantului, cum se poate ajunge acolo si care sunt efectele care decurg dintr-o astfel de experienta.

  6. Geneza uitata. Cartea prezinta un subiect uimitor prin complexitatea si bogatia informatiei, dar cele peste 70 de schite elaborate usureaza cititorului intelegerea textului.

  7. Cristalul eteric – Al treilea tunel. Acest volum incheie un ciclu numerologic si prezinta al treilea tunel din Muntii Bucegi, pe care autorul l-a explorat abia in anul 2015.

Fiecare volum in parte promite sa te tina in suspans pe tot parcursul lecturii. Asadar, pentru noptile de vara in care magia serii se simte altfel, alege sa te delectezi cu o lectura iesita din tiparele obisnuitului. Ati putea spune ca este o lectura mai speciala, care se incadreaza mai mult in categoria fantasticului si care doreste sa aduca o alta viziune asupra lumii pe care noi o cunoastem in prezent.

Daca doriti sa achizitionati toate volumele, atunci un simplu search cu motorul de cautare Radu Cinamar carti este suficient. Puteti achizitiona cartile de pe site-ul sau oficial, ca sa fiti siguri ca ati cumparat ceea ce trebuie. Iar preturile volumelor sunt unele extrem de accesibile (nici o carte nu depaseste suma de 50 de lei, deci este o investitie pe care puteti sa o faceti deoarece nu va va afecta bugetul personal).

Universul ne-a ascuns de-a lungul timpului multe enigme, dar datorita unor oameni ca autorul seriei de carti de mai sus, multe dintre acestea ne sunt aduse la lumina sau cel putin sunt cat de cat aprofundate, astfel incat sa ofere informatii cat mai corecte. Iar autorul si-a dedicat toata viata descoperirii celor mai mari mistere si enigme ale lumii, fiind pasionat dintotdeauna de acest subiect, pe cat de interesant, pe atat de sensibil in cele mai multe cazuri (deoarece content-ul lor poate fi unul ‘’greu de digerat’’ pentru foarte multi oameni).

Share?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *