10 cărți pe care un părinte trebuie să le citească

Spuneam în articolul anterior că revin cu o temă interesantă săptămâna aceasta. Așteptarea a luat sfârșit și vorbin despre 10 cărți pe care un părinte trebuie să le citească. 10 cărți pe care și eu le-am citit și consider că au învățături valoroase despre viața de părinte.

Sănătatea copilului meuDavid Haslam – un ghid potrivit pentru un părinte ce vrea ca al lui copil să se dezvolte sănătos.

Creierul copilului tăuDaniel J. Siegel și Tina Payne Bryson – această carte te va ajuta să descoperi strategile revoluționare pentru dezvoltarea creierului copilului tău.

Educă-ți copilul pozitivTanya Byron – o carte care te va învăța să elimini negativismul care îți influențează copilul și să îl transformi în elemente pozitive din cre să învețe.

Cele cinci limbaje de iubire ale copiilorGary Chapman și Ross Campbell – cartea care te va învăța să îți iubești copilul pe înțelesul lui, deoarece limbajele sunt diferite.

Între părinte și copilHaim G. Ginott – pentru o comunicare cât mai bună între părinte și copil.

Inteligenta emoțională a copiilorLawrence E. Shapiro – inteligența emoțională este abilitatea cea mai importantă a unui copil, această carte te învață cum să o dezvolți și să o simulezi.

Mami, tati, mă auziți? Jocques Salome – cartea care te ajută să descoperi limbajul prin care copilul tău încearcă să se dezvăluie.

Comunicarea eficientă cu copiiiAdele Faber și Elaine Mazlish – două specialiste în comunicare și educația copiilor îți oferă prin această carte cele mai bune strategii de comunicare cu copilul tău.

Cum devenim părinți mai buniStanley Shapiro, Karen Skinulis și Richard Skinulis – o carte care îți oferă ingredientele care nu ar trebui să îți lipsească în dezvoltarea copilului.

Puterea părinților. Succesul copilului tău depinde de tine. Adrian Mitu – această carte va răspunde la foarte multe întrebări pe care le ai legate de copill tău.

Sper că lista ți-a fost de folos, ne auzim săptămâna viitoare cu alt articol interesant!

Share?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *