Cand te muti, apeleaza la o firma de transport!

Pe foarte multi, mutatul intr-o casa noua reprezinta un stres enorm, deoarece procesul de a transporta obiectele personale devine o munca in toata regula, o munca pe care nu toti sunt dispusi sa o faca. Din fericire exista si firme specializate in mutari care ofera servicii complete, asigurand bunastarea bunurilor. O firma de mutari este ideala, mai ales cand ai copii si o masina mica. Si pentru ca nu vei avea loc pentru toata lumea in masina, de aceea o firma de transport este si recomandarea specialistilor in imobiliare si lifestyle.

Iata cateva dintre avantajele pe care le vei avea apeland la o firma specializata de transport:

-te poti baza in totalitate pe echipa operationala fara sa depui nici cel mai mic efort;

-la cerere, firma poate pune la dispozitie atat manipulanti  pentru carat, incarcat si descarcat, cat si personal instruit pentru demontat si remontat mobilierul;

-operatiunea de transport este efectuata rapid, in siguranta si in termenii stabiliti;

-se pot incheia polite de asigurare pentru bunurile transportate;

-firma este dotata cu tot ce este necesar unui transport mobila complet, ca de exemplu chingi, folie, paturi, cartoane pentru protectia maxima pe durata transportului (protejarea mobilierului cu elemente specifice este gratuita);

-firma poate pune la dispozitie nu doar servicii de transport marfa si mobilier, dar si relocari de firme;

-marfa este livrata in conditii bune, aceasta nefiind afectata de intemperii (condens, umezeala) sau de gropile din carosabil.

O firma de transport mobilaeste foarte utila, mai ales cand ai anumite dizabilitati care te impiedica sa ridici obiecte grele.

Siguranta pieselor de mobilier supuse mutarii este cel mai important criteriu. Echipa de specialisti care se ocupa de transportul obiectelor dispune de accesorii (cutii, hartie, huse, folie stretch sau cu bule de aer) care scad considerabil riscul de deteriorare. Piesele vor fi transportate si descarcate in siguranta, respectandu-se toate normele in ceea ce priveste ambalarea. 

Pe langa cutiile standard din carton si materialul folosit pentru impachetarea mobilierului transportat, exista companii care pun la dispozitia clientului si cutii speciale pentru haine. Aceasta este o garantie clara ca piesele vestimentare vor ajunge la destinatie exact in aceeasi stare in care au fost preluate.

Daca piesele sunt aranjate corespunzator, vor incapea mai multe intr-un singur transport.

Inca un beneficiu de necontestat pe care il ofera o firma de transport mobila este rapiditatea cu care este realizata activitatea. Profesionistii cunosc conditiile optime de mutare si stiu exact de unde sa inceapa, asa ca se va castiga timp pretios in acest proces. Obiectele tale sunt mutate impreuna, asa ca nu va trebui sa astepti dupa fiecare componenta in parte pentru a te putea apuca de asezarea si de remontarea lor. Intreaga operatiune se poate rezolva in doar o singura zi. In acest mod, se diminueaza atat timpul de asteptare, cat si costurile. 

Colaborarea cu persoane specializate in acest domeniu inlatura stresul care apare atunci cand trebuie sa apelezi la rude si la prieteni ca sa te sprijine cu mutarea. Adio telefoane cu rugaminti si promisiuni! La acest beneficiu se adauga si faptul ca nu mai trebuie sa depui eforturi considerabile pentru a gasi solutii optime de impachetare. Nu vei fi nevoit sa depui niciun fel de efort la incarcare si mutare fiindca vei lasa totul in seama specialistilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *