Batman si Cloverfield Lane – #devazut

10 Cloverfield Lane – Strada Cloverfield 10

Trebuie sa spun de la inceput ca dupa ce am iesit din sala de la cinema am avut impresia ca am vazut doua filme. Asta nu e ceva de rau, este un film psihologic, in mare parte, care a reusit sa ma tina atent pe toata durata lui.

Michelle renunta la relatia pe care o are cu iubitul ei si hotaraste sa fuga de acasa, insa este implicata intr-un accident de masina si se trezeste intr-un buncar subteran unde Howard ii spune ca ei doi, alaturi de Emett sunt, singurii supravietuitori in urma unui atac chimic. Pe parcursul filmului o vedem pe Michelle care incearca sa descopere daca tot ce se intampla este real si daca poate avea incredere in cineva.

Batman v Superman: Dawn of Justice

Efectele speciale sunt pe masura filmului si reusesc sa dea un plus scenelor de lupta, mai ales ca filmul este in format 3D. Pe langa efectele speciale avem ocazia de a vedea gadget-urile lui Batman si o nava de pe Krypton cu tehnologia aferenta acelei planete.

Imi place foarte mult modul in care joaca Jesse Eisenberg. Reuseste sa faca din Lex Luthor un personaj perfect. Carismatic, putin dus cu pluta, dar un geniu atunci cand vine vorba de a planui lucruri malefice.

Wonder Woman e perfecta. Poate sunt subiectiv, dar mi-a placut cum si-a jucat rolul si faptul ca in acest film n-a fost vorba doar despre super eroi. A existat legatura dintre viata de super erou si viata cotidiana. Am avut ocazia sa vedem un Batman care este mai mult Bruce Wayne si un Superman care ar risca orice pentru persoanele din viata sa.

Share?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *