Avantajele permisului de conducere

      Niciun comentariu la Avantajele permisului de conducere

Permisul de conducere faciliteaza transportul multor persoane, mai ales pentru cei care au jobul la distanta. A calatorii in propria masina este optiunea cea mai buna. Insa, pentru a beneficia de permis auto, conducatorii trebuie sa sustina un examen unde isi vor pune in practica cunostiintele si aptitudinile de condus pentru a intra in posesia permisului. Aici intra in rol si noul cod rutier care trebuie invatat si este considerat de multi biblia conducatorilor auto. Fie ca dai examen pentru categoria B, E sau C, codul rutier trebuie invatat, inteles si memorat bine pentru a nu produce incidente stradale.

Rezolvand chestionare auto candidatul isi mareste sansele de a promova examenul auto cu rezultate foarte bune.

Iata de ce este bine ca tinerii sa promoveze examentul auto:

Siguranta – Transportul in comun poate fi riscant. Daca aveti un job cu ture de noapte, sau cursuri la seral, s-ar putea sa va simtiti nesigur cand luati autobuzul la ore tarzii.

Ajutarea unui prieten sa se miste sau sa se mute – A putea conduce este ceva util, mai ales daca ai permis pentru a conduce vehicule de categorie mare. Puteti imprumuta sau inchiria un camion si asa il puteti ajuta sa se mute. 

Petrecere – Veti avea mai multa responsabilitate cand iesiti cu prietenii, deoarece puteti deveni soferul prietenilor.

Identificare – Permisul de conducere este cel mai des acceptat I.D. la nivel mondial. Il puteti prezenta atunci cand deschideti un cont bancar, mergeti la un bar sau club sau solicitati un pasaport.

Ritul de trecere – Multi oameni privesc obtinerea unui permis ca o piatra de hotar. Ii face sa se simta mandri, ca adevarati adulti si le ofera un sentiment de libertate.

Explorarea orasului – Daca va plac excursiile de o zi, detinerea unui permis va permite sa imprumutati sau sa inchiriati o masina pentru a explora orasul in care locuiti.

Comoditate – A fi obligat sa aderati  la programul autobuzului sau trenului nu este intotdeauna practic. Detinerea unui permis va permite confortul de a putea merge oriunde doriti la momentul dorit.

Cumparaturi – luati un taxi sau un mijloc de  transport public pentru a va transporta alimentele acasa? Asta poate deveni scump in timp. Condusul poate face mai usoara si mai accesibila aceasta actiune.

Partener – Daca aveti un partener care nu locuieste cu dvs., permisul auto poate face totul mult mai simplu. Va puteti intalni mai des. Sa nu uitam ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la modul in care veti ajunge acasa.

In plus permisul auto este o investitie sigura pe viata, deci nu va trebui sa achitati taxa de examen decat odata, iar apoi permisul va ramane valabil toata viata. A conduce o masina este o experienta minutata, mai ales pentru cei pasionati de mecanica si calatorii. Noul cod rutier deschide portile pentru viitori soferi, astfel incat examenul va devenii mai usor de luat. Carnetul auto va poate mari sansele de a avea joburi mai bune, deoarece majoritatea firmelor in ziua de astazi vad in detinerea carnetului categoria B un mare avantaj atunci and recruteaza noi angajati!

Share?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *