Alege Venus – o destinatie pentru toata lumea!

Litoralul romanesc este o zona care atrage pe toti locuitorii din Romania in timpul verii, deoarece acesta este periaoda cea mai oportuna pentru concediile de vara. 

Pentru multi, statiunea Venus reprezinta o destinatie propice, datorita linistii, preturilor avantajoase si pachetelor turistice care se pliaza pe nevoile multor turisti.

Alege Venus

Un hotel all inclusive in Venus este o solutie pentru cei care au un buget pe care nu doresc sa il depaseasca, deoarece pachetul include tot confortul de care ar avea nevoie o persoana.

Statiunea frumusetii, Venus, se adreseaza tuturor tipologiilor de turisti, de la cei dornici de relaxare si destindere in cadrul curelor de tratament balnear si a aerosolilor marini, pana la cei aventurieri, in cautarea distractiei pana in zorii zilei. Calatoria catre Venus este cu totul speciala, fiind puse la dispozitia calatorilor diverse unitati de cazare, menite sa atinga toate categoriile de buget, de la hoteluri de 5 stele, la pensiuni, majoritatea purtand nume de fete, un element unic al statiunii. La o distanta redusa de Mangalia si cu diverse obiective turistice naturale, Venus reuseste sa aduca numerosi artisti consacrati, cu stiluri antrenante si distractie la cote inalte. 

Din perspectiva obiectivelor turistice, statiunea se poate mandri cu una dintre cele mai impresionate si curate plaje de pe tot litoralul Romaniei, fiind o adevarata scena peisagistica pentru turistii de toate varstele in momentul apusului sau rasaritului. O noua perspectiva, mult mai atragatoare pentru segmentul dinamic al statiunii este festivalul Liberty Parade, alaturi de multe alte concerte cu tematica diversificata, iar pentru cei dornici de relaxare, de meditatie intr-un cadru natural, rezervatia naturala din Venus este solutia. Alaturi de aceste propuneri, numeroase oferte de tratament balnear intampina de zeci de ani turistii din toate colturile lumii. Renumita pentru beneficiile factorilor naturali, baza de tratament poate constitui un adevarat izvor de sanatate pentru cei ce acuza dureri ale spatelui, pielii sau rahitism. Vacanta catre acest taram se poate usor modela intre relaxare si beneficii reale in imbunatatirea sanatatii vizitatorilor. Alaturi de aceste tratamente balneare, aerosolii marini vor fi plusul spre insanatosire daca este urmata o cura de minim zece zile. 

Portiunea de aproximativ un kilometru este frumos pastrata, fiind o adevarata placere pentru turisti sa strabata statiunea in cautarea scoicilor aduse de valurile marii. Un aspect important este si intrarea lina in apa, fara denivelari majore, un real avantaj pentru parintii ce doresc siguranta copiilor. Plaja Venus capteaza si cateva izvoare minerale hipotermale transformate in dusuri. 

De asemenea, optiunile de a gasi un restaurant in Venus sunt destul de mari, fiind o statiune renumita pentru arta culinara locala! Vacantele la mare inseamna mereu, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, posibilitatea de a inota si de a se juca pe plaja, dar si de a se bucura pe deplin de beneficiile terapeutice ale marii pentru sanatatea lor. Astfel, vacantele la mare sunt o solutie pentru persoanele cu un sistem imunitar slabit. In combinatie cu exercitiile fizice, apa de mare ajuta la imbunatatirea durerii osoase, reduc si elimina anxietatea, imbunatatesc respiratia, reprezinta un bun tratament pentru problemele pielii.

Cum ajungi la Hotel Favorit?

Hotel Favorit este situat pe Str. Iuliu Maniu nr. 7 din Venus, Constanta.

Cu avionul – Vei ateriza pe aroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta si de acolo poti lua un autocar/taxi spre hotel sau poti cere un transfer direct de la hotel contra cost.

Cu mașina – Vei merge pe soseaua E80 spre Mangalia pana la podul ce semnalizeaza statiunea Venus, a doua iesire. Mergi tot inainte si vei ajunge la Hotel Favorit.

Cu trenul – In sezonul estival, majoritatea trenurilor te vor duce in Mangalia, iar de acolo poti lua autocar sau taxi spre Hotel Favorit.

Share?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *