contract de leasing
Advertorial

Afla care sunt beneficiile unui contract de leasing (P)

A devenit deja o obisnuinta pentru multi tineri ca imediat dupa ce isi iau permisul de conducere sa isi cumpere si o masina. Este un pas important pentru fiecare care presupune totusi un efort mai mare, in special financiar. Stiu cum este, cand esti tanar si vrei o masina noua sau cel putin una puternica, rapida. Fara indoiala ca o marca ca si BMW este preferata multora dar aceste sunt masini care au un pret pe masura performantelor oferite.

contract de leasing

Pentru a ne cumpara mai usor masina dorita, cel mai bine este sa apelam la o firma care ne-o poate vinde printr-un contract de leasing. Prin aceasta metoda ne putem achizitiona masina in rate, mult mai avantajos si totodata avand siguranta ca ceea ce cumparam este de cea mai buna calitate.

Cele mai bune oferte de leasing auto rulate pot fi gasite la cei de la  Elite Cars Leasing, o echipa de profesionisti care si-a propus sa le ofere clientilor lor cele mai bune servicii din acest domeniu precum si masini de cea mai buna calitate.

Spre deosebire de alte firme, unde ne putem alege doar din masinile pe care acestia le au in catalog, la Elite Cars avem posibilitati multiple. Ne putem alege una dintre masinile prezente pe site-ul lor sau putem opta pentru o alta, pe care o putem cauta noi sau pe care o pot cauta cei de aici pentru noi. Acest lucru poate fi realizat prin completarea unei cereri online la care ni se va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Diversitatea marcilor si a modelelor este un alt lucru prin care aceasta firma se remarca. In prezent, pe site-ul lor gasim peste 25 de marci de masini insa portofoliul se poate mari destul de rapid, in functie si de ceea ce vor clientii.

Un alt beneficiu de care avem parte, daca alegem serviciile celor de la Elite Cars, este acela ca putem conduce masina imediat ce ne-a fost inmanata. Cu alte cuvinte, ei se pot ocupa de toate procedurile legale necesare pentru a obtine omologarile RAR sau ITP precum si numere sau alte aspecte importante.

Trebuie sa recunoastem ca oricine si-ar dori sa se vada la volanul unui bolid de lux, sa simta cum se lipeste spatele de scaun cand acceleram si sa iasa in evindenta fata de ceilalti. Iar cu ajutorul celor de la Elite Cars Leasing acest vis poate deveni realitate mai repede decat ne-am astepta.

In multe cazuri, mai ales cand alegem sa cumparam de la persoane care se dovedesc a fi de fapt „samsari”, desi platim un pret mai mic pentru masina, ajungem sa cheltuim sume foarte mari pentru reparatii si intretinere, aceste masini avand numeroase probleme, unele dintre ele destul de greu de identificat. Asa ca iata inca un motiv pentru care este mai bine sa alegem serviciile unei firme de leasing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *