filme de vazut neaaparat
Filme seriale

4 filme de vazut neaaparat!

Why him? / De ce el?

Comedia incepe in momentul in care Ned merge in California, alaturi de sotia sa si fratele mai mic al lui Stephanie, ca sa il cunoasca pe viitorul ginere. Laird se dovedeste a fi un programator care locuieste intr-o casa cu o curte cam cat un stadion de fotbal si decoreaza peretii acesteia cu cele mai ciudate lucruri pe care le gaseste. Stephanie pare ca l-a gasit pe the one chiar daca adesea se cearta cu el tocmai din cauza faptului ca este mult prea direct si tot timpul spune exact ceea ce gandeste fara sa mai treaca aceste lucruri printr-un filtru al lucrurilor permise din punct de vedere social intre un ginere si viitorii lui socri.

The Huntsman: Winter’s War

Filmul este o combinatie de basme si povesti, Alba ca Zapada este in razboi cu Craiasa Zapezii si vanatorul nu apare de aceasta data in ipostaza de a o salva pe Alba ca Zapada, ci mai mult ca un Harap Alb care incearca sa treaca prin niste probe ca sa recupereze oglinda. Pe parcursul filmului avem parte de scene de actiune, dar si de scenele de dragoste specifice basmului in care ni se arata ca iubirea invinge intotdeauna. Tinand cont ca filmul este un basm, acesta este destul de previzibil si stim ca binele va invinge cumva pana la final. Asta daca nu mai exista si o partea a doua.

Warcraft: Inceputul

Pe planeta Azeroth izbucneste un razboi intre orci si oameni. De partea oamenilor se afla Alianta condusa de Anduin Lothar, un razboinic dispus sa sacrifice totul pentru victorie, iar de partea orcilor este o magie numita Fel care poate transforma viata in putere, un fel de orci pe steroizi. Orgrim, liderul Hoardei de orci este si el dispus sa sacrifice totul pentru a-si salva poporul si familia de la disparitie. Acestea fiind spuse, filmul promite sa ofere o experienta plina de magie pe planeta Azeroth, dar si pe taramul orcilor.

Star Trek Dincolo de Infinit

Echipajul navei Enterprise este pus in situatia de a intra pe un teritoriu necunoscut. Loc in care sunt luati cu surprindere de o noua specie si sunt nevoiti sa lupte pentru supravietuire. Pe parcursul filmului, avem parte de momente in care pacea pentru care au luptat pana acum este pusa in pericol, dar va voi lasa pe voi sa descoperiti daca James T. Kirk va reusi sa infrunte acest pericol.

Jason Bourne

Totul o ia razna atunci cand cineva din trecut ii dezvaluie lui Bourne un secret despre viata tatalui sau. Apoi filmul continua cu povestea cu care deja ne-am obisnuit, adica CIA se afla pe urmele lui Bourne, iar el incearca sa scape. Singura diferenta este ca de data aceasta apare o noua tipa la CIA care crede ca il poate aduce inapoi si face tot posibilul sa il captureze pe Jason in viata. Oare va reusi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *